All-inclusive i Egypten

Hotellet vi bor på har all inclusive. Mat och dryck är alltså redan betalt för. Vid ankomst får man ett armband som visar att man har rätt att äta och dricka fritt. Det här systemet framkallar otrevliga sidor hos människor.
Semesterklädda föräldrar hovrar över maten som svultna gamar. Rädda att våfflorna ska ta slut? Eller att den bästa biten försvinner? Frukostbuffén är ett krig vi sällan vinner. Vi har varken styrkan, listen eller uthålligheten som krävs.
Bristen på alternativa restauranger främjar inte heller kockarnas kulinariska ambitioner. Portionerna är pyttesmå och består aldrig någonsin av nyttigheter. Ölen serveras i muggar som ser ut att komma från folktandvården. Vi blir alltså varken smala och snygga eller mätta och belåtna på den här semestern. Men barnen älskar det. Såklart, de har ju fri tillgång på glass och våfflor. Dessutom verkar de vara stora all-inclusive-talanger, födda med betydligt vassare armbågar än mamma och pappa.

IMG_6948-3.JPG

One thought on “All-inclusive i Egypten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>