Elis planer på att flytta

Elis har sprungit runt med sin cykeltuta och låtit hela morgonen. Till slut fick jag nog, speciellt som han tutade precis bredvid Livs huvud när hon låg och sov. Elis exploderade när jag tog tutan, ”-Du är inte min kompis mamma och jag ska flytta!!”. Edgar som var ovanligt hjälpsam började berätta för Elis varför han inte kunde flytta. ”-Då kommer du svälta ihjäl Elis, för du vet inte hur man lagar pannkakor.” Elis svarar snabbt ”-Joooo det vet jag visst det, man har saaaalt.” Oftast har han bara ett stort utbrott per dag, vi kanske får en lugn fredagskväll.

Arg-Elis

One thought on “Elis planer på att flytta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>