Fika med Livan

Har varit hos tandläkaren idag. Min mamma tog hand om Livan och jag fick min första egentid medan min tandsten avlägsnades. Under graviditeten med Livan var jag ofta illamående, speciellt när jag inte ätit på 2 timmar. Jag åt därför ofta (och ganska mycket) och räknade med att jag skulle få en del hål i tänderna men nu visade det sig jag klarat mig!

Jag kom hem efter lunch och satte mig i soffan med en kaffe. Livan har börjat le, det är så härligt, då känns det som hon gillar mig. Varför jag inte använt haklappar tidigare när jag har en bebis som kräks så mycket är ett mysterium. När jag var på IKEA i lördags köpte jag ”Ömtålig” haklappar i 3-pack. Nu slipper jag byta kläder 15 gånger per dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>