Jakten på ersättning

Igår morse vaknade jag av min telefon ringde. Det var en kvinna från apoteket som jag var i kontakt med när jag beställde ersättning till Liv. Tydligen har de slutat tillverka ersättningen som vi ger till Livan, den vi arbetat så hårt för att få henne att gilla. Jag fick panik av beskedet. Hela dagen ringde jag runt till olika apotek för att leta reda på de burkar som finns kvar på marknaden. När jag var klar hade jag spårat 23 burkar, det borde räcka för 2 månader. Sen borde hon kunna äta välling och vanlig mat. Suck.

enfamil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>