Nu fattas bara granen…

Elis fick vara hemma idag, Liv är sjuk och jag ville undvika att gå ut med henne idag…Patrik ska försöka köpa gran på vägen hem. När jag gick ner till källaren för att kolla efter pynt insåg jag att vi inte har så mycket kvar efter alla flyttar. Då fick jag den geniala idén att vi kunde tillverka pynt själva, Elis behövde ändå aktiveras. Det slutade med att Jag gjorde alla förutom 2, en är numera i Elis mage. Tanken är att man ska trä band igenom hålen. Kan ni se vilken han har gjort? (Den finaste av dom alla.)

2 thoughts on “Nu fattas bara granen…

    1. Vad gullig du är! Tack! Hon blir säkert frisk snart men är just nu lite krasslig:( Skönt med jul nästa vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>