På andra sidan

stormigt vatten

Natten till igår vaknade jag av att det ven i huset och fönstren skallrade. Det blåste södervindar och rakt in på oss och vår tomt. Det är så märkligt med nyheterna och stormar. De stormar som de varnar för i en veckas tid märker man inte ens av. Blåsten/stormen som var här igår hade ingen ens nämnt (Jag tror att det var värsta blåsten sen vi flyttade hit). Å andra sidan känns det lite som ett skämt att förutspå väder, meterologer har 2 av 4 gånger fel (så underligt jobb).

Elis var sjuk igår och jag skulle till läkaren med Liv, Patrik fick jobba hemifrån för att det skulle gå ihop. Jag var oerhört lättad över att slippa ta mig över med Liv själv i båten, vågorna var stora och det var sjukt blåsigt. Jag kunde knappt stå ute på vår brygga utan att hålla i mig i räcket. Väl inne på läkarmottagningen visade det sig att Livan hade gått upp. Äntligen! Och nu börjar vi äntligen få lite rutin på flaskan. Förhoppningsvis ska jag skriva om något annat än vikt, ersättning och amning i framtiden. Känns som vi äntligen kommit över på andra sidan!!

2 thoughts on “På andra sidan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>