Snälla tomten, ge mig en ny soffa!

Det du ser framför dig är en liten del av det äckligaste i vårt hem, soffan. Den var äcklig för några månader sen och har inte blivit bättre sen Livan kom till världen (kräkbebis). Det har gått så långt att jag börjat störa mig varje gång jag går igenom vardagsrummet. Nu sitter jag och kollar på tyger att klä om soffan med. Förslag på var man hittar möbeltyger någon? soffan

 

 

 

4 thoughts on “Snälla tomten, ge mig en ny soffa!

    1. ha ha, tror inte patrik skulle gå med på att släpa ut en provisorisk soffa. Det som kommer ut hit stannar i 10 år:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>