Spökhuset

Barnen är hemma och krassliga idag. (Varför är det bara februari som räknas som vabbmånad?! Tycker att det är lika illa alla månader november till mars.) För att inte killarna skulle slå ihjäl varandra innan kl 10 så tvingade jag ut alla på en långsam promenad, Sally följde så klart med.  Det finns ett hus på Storholmen som kallas Sjövillan. Jag kommer inte riktigt ihåg dess historia men tror att det är ett av de första husen på ön och byggt innan slottet. När jag ska berätta läskiga sagor för barnen är detta hus ofta med av någon anledning som jag inte riktigt vet. Villan går numer under namnet ”Spökhuset” i familjen. När vi går förbi tomten kommer jag på mig själv med att öka på stegen, har inte bara skrämt upp barnen utan även mig själv.:)

2 thoughts on “Spökhuset

  1. Jag veeet att det spökar där. Minns en kväll då jag var själv i huset när familjen hyrde det på 90-talet. Fy vad rädd jag var. Sprang ner till bryggan och satt där i tre timmar och väntade på att övriga familjemedlemmar skulle komma hem.

    (Huset byggdes som Carl den IVX Johan Bernadottes jaktstuga om jag minns rätt)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>