Jag som trodde vi var på säkra sidan…

Äntligen är granen på sin plats i vardagsrummet! Barnen klädde den, väldigt fint (mycket prydnader längst ner och extra mycket på vissa grenar.) Julstämningen börjar sakta men säkert infinna sig här hemma. Snart tänkte jag börja rulla köttbullar, om alla barn kan hålla sig lugna samtidigt vill säga. Alla klappar är inhandlade, vi köpte alla via nätet i år, skönt.

Nu på morgonen satt Edgar och ritade. ”-Vilka fina robotar du ritar Edgar! -Det är inte robotar mamma, det är Ninjago som jag önskar mig allra mest i julklapp.” Jahapp, känns som man aldrig lyckas pricka rätt.. Vi har med andra ord inte köpt Ninjago, hoppas han blir glad för de klappar han får.

One thought on “Jag som trodde vi var på säkra sidan…

  1. Men samma här! Man vet ju aldrig!! Fast jag hade sån tur. Av ren slump valde jag en transformers som klapp till odd och just det lekte ju edgar med på lucia. Så det kommer förhoppningsvis bli fullträff ; )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>