Konflikter jag haft med min treåring innan klockan slagit åtta.

 1. Barnen ska klä på sig. Signe vill ha shorts. Varje dag. Det är 4 grader ute, kompromissen blir shorts utanpå långbyxor.
 2. Jag vill borsta Signes hår. Hon har lockigt, jättefint och framförallt tovigt hår. Hon vill absolut inte borsta. Igår gick vi till frisören med Signe. Med ett enda önskemål. Det ska vara lättborstat.
 3. Jag ställer fram två glas mjölk till frukosten. Lyckas ALDRIG ge Signe rätt glas. Har jag tur blir hon bara arg annars händer det rätt ofta att hon hämnas mitt misstag genom att hälla ut mjölken på golvet.
 4. Signe ber om müsli till filen.Hon får det. En liten stund senare är blir hon rasande. VEM har hällt müsli på hennes fil?!?
 5. Signe får inte gå först ned i båten. Katastrofen är ett faktum.
  Frisör
  Frisör

 

4 thoughts on “Konflikter jag haft med min treåring innan klockan slagit åtta.

 1. Var klipper ni er lilla Signe-sötis? Ute på ön? Vi brukar åka ut med våran Maria till ett billigt ställe, oftast är de billiga vid tunnelbanorna ute i förorten än i stan, men det brukar lite bli så bra och en gång fick hon löss. Vad kostar det?

  1. Vad tråkigt med löss. Det vill vi inte ha.
   Vi klipper på Lidingö. Kostar runt 200 kronor. Hon blev fin, lättborstad och har inte fått löss. Så vi är nöjda

 2. GAH!!! Jag blir trött bara jag hör det. Toleransnivån på sådant är ju lika med noll… Treåringar. Suck! Men ändå underbara. Rekommenderar denna borste TAngle Teezer. Bästa!!

  1. Hahaha, trots Tangle teezer vill min kära treåring inte borsta håret. Allt som kan måste ju ifrågasättas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>