Taggad superhjälte och hett tips

IMG_5594

Om några timmar ska vi möte upp Odd, Grete, Truls och Signe och gå ”trick or treat promenad”. Elis som är hemma med mig från dagis på fredagar längtar! Det ska bli spännande att se om någon är hemma eller om alla redan är på Halloweenfesten på krogen.

Jag har krattat löv (i ca 15 min) och dricker nu kaffe ur min nya termomugg från Åhléns. Jag hinner aldrig dricka kaffet innan det blivit kallt så detta är ett hett (ha ha) tips för alla som känner igen sig. IMG_5570

2 thoughts on “Taggad superhjälte och hett tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>